سئو

آموزش طراحی سایت

آموزش طراحی سایت

طراحی سایت یکی از  فعالیت های مهم در زمینه رشد کسب و کار ها محسوب می شود. بسیاری از افراد برای گسترش فضای کار خود در این زمینه شروع به فعالیت می کنند و بعد از مدتی با رعایت قوانین و اصول سئو، می توانند توجه مخاطبین خود را جلب کنند. به همین دلیل است که آموزش طراحی سایت از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

در اصل در این کار شما باید بتوانید قوانین کلی را درک کنید و بر اساس آن پیش بروید. تنها در این صورت است که می توانید در مدت زمان مشخصی به موفقیت های چشمگیری دست پیدا کنید. طراحی سایت می تواند در هر صنفی به رشد شما در بستر اینترنت کمک کند.

آموزش طراحی سایت

آموزش طراحی سایت

مراحل آموزش طراحی سایت

همان طور که گفته شد، برای هر موفقیت باید مراحلی را طی کنید. آموزش طراحی سایت نیز به کسب مهارت هایی نیاز دارد تا از طریق آن ها، بتوانید در این فضا پیشرفت کنید. برای طراحی سایت اینترنتی، شما باید در زمینه های مختلف ماهر شوید تا مراحل را با موفقیت طی نمایید.

در این بخش مهارت هایی که برای آموزش طراحی سایت مورد نیاز هستند را آورده ایم تا با دید باز تری به یادگیری و کار در این زمینه برپردازید. فراموش نکنید که حرفه ای شدن در هریک از این موارد٬ به زمان و انرژی زیادی نیاز دارد. در نتیجه برای اینکه بتوانید آن را به بهترین شکل انجام بدهید، باید صبر داشته باشید و تمرین کنید.

چطور آموزش طراحی سایت را شروع کنیم؟

طراحی سایت های آنلاین، یکی از مهم ترین و پردرآمد ترین شغل های جهان محسوب می شود و فعالیت در آن نیز اهمیت زیادی دارد. سالانه کسب و کار های زیادی درحال گسترش فعالیت خود در اینترنت هستند و از این طریق بازار کار شما نیز رونق خوبی پیدا می کند. در این بین مهارت های زیادی هستند که باید در آن ها حرفه ای شوید. در ادامه به تمامی آن ها اشاره می کنیم و توضیح مختصری نیز درباره هریک خواهیم داد.

زبان های مختلف در آموزش طراحی سایت

در بسیاری از مواقع برای اینکه بتوانید یک پروژه طراحی سایت آنلاین را پیش ببرید، باید زبان های برنامه نویسی یاد بگیرید و تا حدی که هریک به کسب و کارتان کمک کنند، در آن ها حرفه ای شوید. این زبان ها هم در طراحی سایت با کدنویسی و هم نمونه های بدون کد نویسی کاربرد دارند. در ادامه می توانید درباره مهم ترین زبان های برنامه نویسی در آموزش طراحی سایت، اطلاعات کسب کنید.

  • زبان PHP
  • زبان  HTML
  • زبان CSS

 

هریک از این زبان ها برای یکی از ابعاد طراحی سایت حرفه ای مورد نیاز خواهند بود. شما باید برای حرفه ای شدن در هریک به طور کلی به کسب اطلاعات بپردازید و بعد با تمرین، آن ها را در کارتان مورد استفاده قرار دهید. فراموش نکنید که مطالعه  و آموزش طراحی سایت، تنها بخشی از روند راه اندازی وب هستند و یکی از مهم ترین مراحل که به شما در حرفه ای شدن کمک می کند، تمرین و به کار گیری آموزش ها و تکنیک ها خواهد بود.

زبان PHP

یکی از مهم ترین زبان های برنامه نویسی که باید به آن توجه داشته باشید و حتما به صورت حرفه ای برای آموزش در این زمینه اقدام کنید، زبان PHP است. مهم ترین کاربرد این زبان، پیاده کردن وب های داینامیکی و ایجاد موتور پردازشی است که یکی از مهم ترین قدم ها در ایجاد طراحی سایت های دینامیکی محسوب می شود. به ویژه اگر بخواهید در زمینه برنامه نویسی هم فعالیت داشته باشید، باید بتوانید این زبان را یاد بگیرید.

زبان HTML

یکی درگر از زبان های برنامه نویسی که باید در آموزش طراحی سایت یاد بگیرید، زیان HTML است. این زبان اهمیت زیادی در روند طراحی یک وب سایت دارد و می تواند کاربرد های مختلفی را ارائه کند. در بخش های مختلف طراحی به آن نیاز خواهید داشت و به ویژه در بخش بندی و ایجاد صفحات سایت، باید از آن استفاده کنید. از طرفی  برای جدا کردن بخش های مختلف سایت ها و همچنین صفحه بندی هریک، می توانید از این زبان استفاده کنید.

زبان CSS

این زبان به نوعی تکمیل کننده مهارت های شما در زمینه آموزش طراحی سایت می باشد. در این مرحله شما یاد می گیرید چطور با استفاده از برنامه نویسی و این زبان، ویژگی های ظاهری سایت را ارتقا دهید و به زیبا تر شدن آن کمک کنید. معمولا برای تغییر استایل ظاهری سایت ها و طراحی سایت حرفه ای، لازم است این زبان به شکل کامل آموخته شود.

به طور کلی زبان HTML بیشتر به ساختار های فنی و دسته بندی سایت تمرکز دارد و زبان CSS ویژگی های ظاهری را ایجاد می کند. ساختار کلی و چهارچوب سایت به طور عمده ای با زبان HTML  شکل می گیرند.

همان طور که پیش تر نیز به این موضوع اشاره کردیم، زبان های برنامه نویسی اهمیت زیادی در یادگیری مراحل طراحی سایت دارند. شما باید بتوانید تمامی آن ها را به دقت یاد بگیرید و از مهارت که دارید، برای طراحی سایت حرفه ای استفاده کنید.

 

چرا باید آموزش طراحی سایت را جدی بگیریم؟

همان طور که گفته شد، فعالیت افراد و به ویژه کسب و کار های مختلف، به سمت اینترنت شدن پیش می روند و در زمینه های مختلف در فضای تحت وب به رقابت می پردازند. با وجود شرایط کنونی و دیجیتالی شدن جهان، روند طراحی وب سایت رو به افزایش است و این فرصت خوبی خواهد بود تا شما بازار کار را در دست بگیرید.

اگرچه یادگیری زبان های مختلف برنامه نویسی و مهارت ها در آموزش طراحی سایت زمان بر هستند، اما نیاز به پیش زمینه ندارند و در هر سنی می توانید یادگیری آن را شروع کنید. از طرفی با تمرین و آزمون و خطا در این زمینه به شما کمک می کند به شکل حرفه ای وارد بازار کار شوید.

تمامی سایت ها باید توسط افراد ماهر طراحی شوند و جزئیات آن ها با توجه به نیاز ها و خواسته های کارفرما تنظیم خواهد شد. شما باید بتوانید با در نظر گرفتن رقبا و سایت های مشابه که در اینترنت هستند، بهترین نمونه را به افراد ارائه کنید.

چرا باید آموزش طراحی سایت را جدی بگیریم؟

چرا باید آموزش طراحی سایت را جدی بگیریم؟

آموزش طراحی سایت برای چه کسانی مناسب است؟

آموزش طراحی سایت می تواند فعالیتی بسیار جذاب باشد که هزینه مناسبی نیز دارد و می تواند سوددهی مناسبی نیز داشته باشد. اگر شما از اشخاصی هستید که به فضای آنلاین علاقه دارید و فعالیت در این فضا برایتان لذت بخش است، طراحی سایت می تواند بهترین فعالیت برای کسانی باشد که می خواهند مهارتی را از ابتدا یاد بگیرند و در آن حرفه ای شوند.

این شغل نیاز به آپدیت شدن دارد و باید دائما خود را به روز کنید و با الگوریتم های به روز آشنایی پیدا کنید. در نتیجه به راحتی می توانید با وقت گذاشتن و تمرین اصول آموزش طراحی سایت، خود را به یک طراح سایت حرفه ای تبدیل کنید.

این کار نیاز به خلاقیت و ایده پردازی دارد. یعنی باید بتوانید قالب های مختلف را طراحی کرده و با توجه به نیاز کارفرما و نوع کاری که ارائه می کند، بهترین گزینه ها را در اختیارش قرار دهید.

پیش از آموزش طراحی سایت باید به چه نکاتی توجه کنید؟

آموزش طراحی سایت می تواند در زمینه های مختلف به شما کمک کند تا در زمینه های مختلف کسب و کار ها را در فضای اینترنت معرفی نید و کنید و با یادگیری علومی که برای طراحی سایت کاربرد دارند، قادر خواهید بود به شکل حرفه ای به گسترش سایت و پیشرفت آن در فضای وب کمک کنید.

پیش از این که یک سایت را تاسیس کنید، باید برخی موارد را یاد بگیرید و به نکات مختلف دقت داشته باشید. این نکات اگرچه گاهی بسیار پیش پا افتاده به نظر می رسند؛ اما می توانند تاثیر زیادی روی نتیجه کار داشته باشند. این پیش فرض ها می توانند در تشکیل سایت های حرفه ای تاثیرگذار باشند. در ابن بخش به این مسائل می پردازیم.

  1. تعیین نوع وب سایت 
  2. تعیین مخاطب هدف 
  3. بخش بندی و طراحی سایت

 

تعیین نوع وب سایت

شما باید پیش از اینکه اقدام به طرای سایت اینترنتی کنید، نوع آن را مشخص نمایید. سایت ها انواع مختلفی دارند که هریک مختص به نوع خاص از فعالیت ها می شود. به طور مثال طراحی سایت آماده با نمونه های کدنویسی متفاوت خواهد بود و شکل کلی یک سایت فروشگاهی با نمونه های خبری کاملا متفاوت است.

سایت ها شامل انواع فروشگاهی، خبری، ورزشی، آموزشی و دیگر گروه ها می شوند که هرکدام به نوع خوذ می تواند تفاوت های عمده ای با نمونه های دیگر داشته باشد. بعد از اینکه نوع سات را اتخاب کردید، می توانید آموزش طراحی سایت را شروع کنید زیرا هریک از آن ها نیاز به دیزاین ویژه ای دارند.

تعیین مخاطب هدف

مخاطب هدف به کاربرانی گفته می شود که در بستر اینترنت به دنبال خدمات یا کالای سایت مورد خود هستند. در طراحی سایت اینترنتی باید به این مخاطبین هدف هریک دارای نیاز ها و دغدغه هایی هستند که طبق آن ها باید به درک درستی از هدف هایشان برسید. به همین دلیل شناخت مخاطب هدف، اهمیت ویژه ای در روند پیشرفت شما دارد. فراموش نکنید که تنها از این طریق می توانید به شناسایی نیاز های مخاطبین بپرازید و نظر آن ها را بررسی کنید.

بخش بندی و طراحی سایت

بخش بندی سایت اهمیت ویژه ای دارد و می تواند دسترسی های مخاطبین هدف را تعیین کند. فراموش نکنید که داشتن بخش بندی سایت و برنامه ریزی برای آن اهمیت دارد. در نتیجه باید به بخش هایی که می خواهید در سایت تنظیم کنید را مشخص کنید و بعد در زمینه طراحی سایت فعالیت کنید. همچنین باید نیاز های مخاطبتان را شناسایی کنید و پارت های مختلف را پیاده سازی نمایید.

انواع طراحی سایت

سایت ها در مراحل متفاوتی ساخته می شوند. برای اینکه بتوانید در زمینه های مختلف طراحی سایت آنلاین انجام دهید٬‌ با انواع متفاوتی رو به رو خواهید شد. بسته به اینکه نوع سایت شما چیست و چه مخاطبینی دارد٬‌ باید نوع آن را انتخاب کنید. انواع طراحی سایت باید توسط اشخاص ماهر صورت بگیرند. معمولا این طراحی ها به دو گروه تقسیم می شوند و توسط متخصصین صورت می گیرند.

دسته اول کسانی هستند که ظاهر و جلوه های ویژه سایت را بر عهده دارند. طراحان گرافیک٬‌ کار با فتوشاپ و دیگر موارد٬ از این دست هستند. از طرفی گروه دیگری  کار های برنامه نویسی و کد نویسی های مربوط به وب سایت را پیش می برند و در این زمینه فعالیت دارند.

سایت ها انواع مختلفی دارند و طراحی سایت حرفه ای کرج و شهر های دیگر٬ یکی از این دو خواهند بود. خوب است بدانید که با توجه به نوع فعالیتتان و آنچه در نظر دارید٬ یکی از این ها برای شما مناسب می باشد. در هر حال در نهایت یکی از دو وب سایت مناسب خواهند بود.

  1. طراحی سایت داینامیک
  2. طراحی سایت استاتیک
انواع طراحی سایت

انواع طراحی سایت

طراحی سایت استاتیک

در طراحی سایت حرفه ای به این روش٬‌فقط بخش فرانت اند صورت می گیرد. در این قالب تمامی مطالبی که برای سایت در نظر گرفته می شوند را با یک جمع بندی کامل کرده و صفحات به طور مجزا طراحی می شوند. این نوع طراحی سایت آنلاین باید به گونه ای انجام شود که تمامی جوانب سنجیده شده و نیازی به تغییر و یا اصلاح آن نباشد.

هرگونه تغییر روی این سایت ها باید توسط افراد متخصص و حرفه ای انجام شود و در غیر این صورت احتمال بروز خطا وجود خواهد داشت. از این نوع معمولا برای سایت های معرفی و خدمات استفاده می شود.

طراحی سایت داینامیک

به طراحی سایت داینامیک٬‌وب سایت پویا هم گفته می شود. در این نوع از سایت ها هم از فرانت اند و هم از بک اند استفاده می کنند تا فضای کلی یک وب سایت را بسازند. در این بستر ها اطلاعات می توانند تغییر کنند و در اصل باید محتوا ها را به شکل مداوم به روز رسانی کنید و بستر آن ها را گسترش دهید. اسکریپت این سایت ها باید به گونه ای طراحی شود که پویا باشند و بتوان به راحتی تغییراتی را روی آن ها اعمال کرد.

 

کاربرد آموزش طراحی سایت

ممکن است از خود بپرسید که کاربرد آموزش طراحی سایت چیست و دقیقا به چه کاری می آید؟ در اصل این حرفه برای هر کسب و کار و شرکتی اهمیت دارد و هرکس که بخواهد به شکل حرفه ای در بستر اینترنت به شکل قوی حاضر شود٬ باید از این قوانین پیروی کند.

شما در این حین یاد می گیرید چطور الگوریتم های گوگل و اینترنت را شناسایی کنید و از آن ها برای پیش بردن سایت خود استفاده کنید. استفاده از خدمات طراحی سایت و سئو نیز اهمیت ویژه در بالا رفتن لینک ها و قرار گرفتنشان در صفحات اول دارد. تمامی اصول مورد نظر باید رعایت شوند تا شما بتوانید به طور کامل روی وب خود کار کنید و آن را به روز نگهدارید.

این بستر ها می توانند برای اطلاع رسانی٬‌ پایگاه خبری٬ فروش محصولات و حتی خدمات نیز به کار بروند. در نتیجه هر شخص بسته به نوع سایت٬‌قادر خواهد بود بهترین بستر را برای کارفرما و یا کسب و کار خود بسازد.

چطور در آموزش طراحی سایت حرفه ای شویم؟

آموزش طراحی سایت برای افرادی صورت می گیرد که به این مبحث علاقه دارند. با این حال تنها اشخاصی به موفقیت می رسند و می توانند در این راه پیشرفت های چشمگیری به دست بیاورند. برای طراحی سایت آنلاین٬ نیاز دارید مهارت های اولیه را به شکل کامل کسب نموده و با تمرین و تکرار در آن ها حرفه ای شوید.

هرچه حرفه ای تر شوید٬ بازار کار بهتری نیز خواهید داشت. در اصل شما باید در زمینه های مختلف فعال باشید و بازار کار هر کسب و کار و صنفی را بشناسید. سلیقه مخاطبینشان را بدانید و اگر کارفرمای شما نظرتان را درباره طراحی سایت در فیلد های مختلف پرسید٬ بتوانید به نیاز های و سوالات او پاسخ بدهید.

مهارت های زیادی در این زمینه مطرح می شوند که پیش از این نیز به آن ها اشاره کردیم. در ادامه نیز مهم ترین مهارت ها را معرفی می کنیم و سعی داریم به صورت خلاصه تمامی این موارد را برای شما بیان کرده ایم. مطالعه و پیاده سازی آنچه یاد گرفته اید با کسب تجربه به صورت همرمان٬ می تواند سرعت رشد شما را بیشتر کند.

یادگیری زبان های مختلف برنامه نویسی اهمیت زیادی دارد و می تواند در این زمینه به شما کمک کند. علاوه بر زبان هایی که تا به حال به آن ها اشاره کردیم٬ یادگیری زبان جاوا اسکریپت است. بسیاری از سایت ها از ابتدا ساختار تعاملی دارند و بسیار هم از آن ها استقبال می شود.

این زبان برنامه نویسی نیز برای پویا کردن سایت ها به کار می رود. در روش های مختلف برنامه نویسی نیز استفاده از آن ممکن خواهد بود. معمولا برای برنامه نویسی برای موبایل بازی ها و دیگر موارد مشابه٬‌ از این زبان استفاده می کنند.

دامنه را انتخاب و خریداری نمایید

زمانی که شما وارد این حیطه می شوید٬‌ پیش از طراحی سایت اینترنتی و دیگر موارد٬‌ باید دامنه خود را انتخاب کنید. تعیین دامنه می تواند کمی چالش برانگیز باشد. ممکن است از خودتان بپرسید دامنه چیست و چطور می توان یک نمونه مناسب انتخاب کرد؟ دامنه در اصل آدرسی است که برند و کمپانی شما با آن شناخته می شود.

بهتر است اسم دامنه شامل اسم برند شود و باید چک کنید پیش از این کسی دامنه مورد نظر را خریداری نکرده باشد. در اصل طراحی سایت آنلاین مثل راه اندازی یک استارتاپ نیاز به زمان دارد و باید در این زمینه صبور باشید. داشتن نیروی سئوکار و کدنویس حرفه ای نیز می تواند به روند پیشرفت سایت کمک کند.

دامنه را انتخاب و خریداری نمایید

دامنه را انتخاب و خریداری نمایید

خرید هاست

هاست در واثع فضایی است که می توانید اطلاعات سایت خود را در آن ذخیره نمایید و برای ورود و حفظ اطلاعات و محتوای سایت در بستر اینترنت به آن نیاز خواهید داشت. هاست ها انواع مختلفی دارند که در یک دسته بندی کلی به دو بخش تقسیم می شوند.

  1. هاست اختصاصی
  2. هاست اشتراکی

هاست اختصاصی چیست؟ همان طور که گفته شد٬‌ شما برای ورود و فعالیت در زمینه آموزش طراحی سایت٬ نیاز دارید یک فضا در اینترنت تهیه کنید. زمانی که شما یک فضا را به طور کلی به صورت شخصی برای‌ سایت خود خریداری می کنید٬‌ در اصل حافظه بیشتری دارید و از طرفی احتمال هک شدن شما کمتر می شود.

خرید هاست

خرید هاست

هاست اشتراکی

هاست اشتراکی به فضایی گفته می شود که معمولا بین چند خریدار تقسیم می شود. به این طریق که هرکس با پرداخت بخشی از هزینه آن٬ میزان مشخصی از هاست را می گیرد و به نسبت محدود تر خواهد بود. بسیاری از افراد از هاست اشتراکی استفاده می کنند. اینکه کدام نمونه برای طراحی سایت آنلاین مد نظر شما مناسب است؟ به خودتان و نوع کسب و کاری که دارید بر می گردد. بسیاری از نمونه ها نیازمند یک هاست اختصاصی هستند و حفظ امنیت کامل اطلاعات در آن ها حیاتی است.

همچنین اگر بخواهید از تمامی آپشن های جدید و به روز در طراحی سایت وردپرس و یا دیگر نمونه ها استفاده کنید٬ ممکن است نمونه اختصاصی آن گزینه بهتری باشد. با این حال در شرایطی که بودجه کمتری دارید و وب سایتی که مدنظرتان است اطلاعات گسترده و زیادی را شامل نمی شود٬‌ یک نمونه اشتراکی نیز پاسخگوی نیاز هایتان می باشد.

انتخاب قالب سایت

سایت ها در انواع قالب های کد نویسی و یا بدون کد نویسی٬ همواره کاربرد های متفاوتی دارند و هر شخص با توجه به سلیقه ای که دارد و فعالیتی که می خواهد سایت را برای آن بزند٬‌ یکی از آن ها را انتخاب می کند. طراحی سایت با کد نویسی معمولا هم زمان بیشتری می برد و هم شامل هزینه های بیشتری خواهد شد.

این در حالی است که طراحی سایت بدون کد نویسی در مدت زمان بسیار کمتر و با سرعت بیشتری قابل انجام است. شما می توانید هریک از آن ها را با توجه به بودجه و سایتی که در نظر دارید٬‌ انتخاب نمایید.

اصولا زمانی که برای آموزش طراحی سایت اقدام می کنید٬‌ ممکن است فقط بخواهید در یکی از آن ها مشغول به کار و یادگیری شوید. با این حال پیشنهاد می کنیم که تا حدی به هر دو روش مسلط شوید تا بتوانید سفارش های بیشتری را پوشش دهید.

طراحی سایت اصلی

بعد از اینکه قالب سایت مشخص شد٬‌ شما باید طراحی را آغاز کنید. بسته به اینکه نوع سایت شما چیست٬‌ می تواند شامل مراحل مختلفی شود. بعد از طراحی فضای کلی و کد نویسی در صورت لزوم٬ تمامی بخش ها نیز بر اساس آنچه نیاز کارفرما ون مخاطبین سایت بوده است اعمال می شود و حالا قالب اولیه سایت آماده است.

محتوا گذاری و سئو سایت 

حالا شما باید در بخش های مختلف سایت محتوا بگذارید تا همه چیز به بهترین شکل انجام شود. تولید محتوا باید به صورت دائم و مرتب طبق الگوریتم خاصی که هر سایت دارد انجام شود و از این طریق می تواند بعد از مدتی روی جذب مخاطبین تاثیر بگذارد.

علاوه بر این٬‌ نباید از اصول سئو نیز غافل شوید. این علم به بهینه سازی سایت برای گرفتن اعتبار و رتبه از موتور های جست و جو گر است که می تواند سایت شما را از طریق محتوایی که در سایت می گذارید٬ به صفحات اصلی گوگل انتقال دهد.

محتوا گذاری و سئو سایت 

محتوا گذاری و سئو سایت

تاریخچه طراحی سایت

پیش از اینکه وارد مبحث آموزش طراحی سایت شویم٬ بهتر است درباره تاریخچه آن بیشتر بدانیم. در اصل تیم برنرزلی در ابتدا برای اولین بار در سال ۱۹۸۹ اقدام به کار روی اینترنت کرد. اگرچه اینترنت و وب سایت ها به نسبت چیزی که بوده اند و آنچه ما می شناسیم بسیار متفاوت بوده است.

در ابتدا آیکن های رنگی زیادی در صفحات نبود و به طور کلی نمی شد تنوع رنگی زیادی را در صفحات مشاهده کرد. در این وب سایت ها ابتدا از نماد های مختلفی نیز استفاده می کرد. تقریبا از همان ابتدا یعنی از سال ۱۹۹۰ از زبان HTML برای برنامه نویسی این وب سایت ها استفاده می شد. در حقیقت اولین سایت در سال ۱۹۹۱ بالا آمد و این مسئله شروع جدیدی برای دنیای مدرن امروزی محسوب می شد.

در سال های بعد بخش بندی٬‌جدول بندی و دیگر آپشن ها نیز به وب سایت ها اضافه شدند و این فرصتی را فراهم ساخت تا بشود فعالیت های جدی تری در این زمینه انجام داد. در اصل کم کم سایت ها آپشن های مختلفی گرفتند و به قالب و ساختار امروزی نزدیک و نزدیک تر شدند.

خوب است بدانید که در سال های ابتدایی تنها ۱۰ میلیون نفر در حدود ۶۰۰ سایت در حال فعالیت بودند و همه چیز با آنچه امروز می بینیم٬‌ تفاوت چشم گیری داشت. بعد از اینکه این فضا توانست کاربران بیشتری را به خود جلب کند٬‌ برنامه هایی روی کار آمدند که سیستم آن را پیشرفته تر کردند و رفته رفته به گسترش فضای وب کمک کردند.

از مهم ترین برنامه هایی که در سال های ابتدایی یعنی سال ۱۹۹۵ در این زمینه فعال شدند٬ می توان به جاوا اسکریپت و فلش اشاره کردند که توانستند روی ویژگی های ظاهری و بسیاری از جلوه های بصری سایت ها تاثیر بگذارند. اگر در زمینه آموزش طراحی سایت تحقیق کرده باشید٬ حتما می دانید که هنوز هم از آن ها برای طراحی و دیزاین های اولیه استفاده می شود.

تاریخچه طراحی سایت

تاریخچه طراحی سایت

بسیاری از بازی ها و سیستم های گفت و گوی زنده نیز بر پایه همین امکانات ساخته می شوند. با افزایش تعداد کاربران و رشد قابل توجهی که فضای اینترنت و وب سایت ها روز به روز شاهد آن بودند٬‌ رفته رفته در سال ۱۹۹۶ ناگهان میانگین مخاطبین این پلتفرم ها تا ۷۴ میلیون نفر نیز افزایش یافت و توانست بیش از ۶۵۰ هزار سایت را در خود جای دهد.

در ادامه زبان برنامه نویسی css هم به آپشن های طراحان سایت اضافه شد. به کمک این برنامه در آموزش طراحی سایت٬‌ یاد می گیرید چطور نوع فونت٬‌رنگ بندی ها و تمامی موارد دیگر را برای سایت تعریف کنید و ویژگی های خاص ظاهری آن را برای هر کسب و کار به صورت اختصاصی طراحی نمایید.

در سال های بعد یعنی بین سال های ۹۸ و ۹۹ میلادی نیز زبان های برنامه نویسی که برای روند کاری تحت وب استفاده می شوند روی کار آمدند و توانستند تاثیر بسیار زیادی در امکانات و همچنین امنیت سایت ها بگذارند. به کمک این زبان ها که در تمامی روند آموزش طراحی سایت به کمک شما می آيند٬ می توانید هرآنچه می خواهید را به آپشن های مختلف سایت اضافه کنید.

زبان های جدید برنامه نویسی تحت وب شامل php و css جدید می شدند. به کمک پی اچ پی شما یاد می گیرید سایت های داینامیک را بسازید و تعامل با کاربران را به شکل عمده ای شکل دهید. در اصل به کمک این آپشن ها بود که سایت های فروشگاهی و نمونه های دیگر آن به فضای وب سایت ها اضافه شدند.

 

آموزش طراحی سایت را از کجا ببینیم؟

مجموعه های مختلفی هستند که آموزش طراحی سایت را به شیوه های مختلفی انجام می دهند و تمامی امکانات را در اختیار مخاطب می گذارند تا بتواند با تجربه و پیاده کردن دانسته هایش٬‌ به شکل گسترده طراحی سایت های مختلف را انجام دهد. البته فراموش نکنید که این یک علم به روز است و باید دائما خود را در آن آپدیت کنید.

به همین جهت بهتر است پیش از انتخاب مجموعه مورد نظر٬ حتما از تکمیل بودن آموزش ها و مراحل آن مطمئن شوید. مجموعه سئوکار تک سال هاست در این زمینه فعالیت دارد و می تواند اطلاعات به روز و کاملا کاربردی را در اختیارتان بگذارد تا در کوتاه مدت و با کمی تمرین٬‌ بتوانید انواع طراحی سایت حرفه ای را انجام دهید و یا برای خود و کسب و کارتان یک سایت کامل و به روز طراحی نمایید.

آموزش طراحی سایت را از کجا ببینیم؟

آموزش طراحی سایت را از کجا ببینیم؟

 

دوره وردپرس

واژه‌ی کلیدی دوره وردپرس یکی از محبوب‌ترین مفاهیم برای کسانی است که می‌خواهند وب‌سایت‌های قدرتمند و حرفه‌ای را ایجاد کنند.

وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) بسیار قابل تنظیم است و دارای امکانات گسترده‌ای برای ساخت وب‌سایت‌های مختلف است. اینجا به بررسی دوره‌های وردپرس می‌پردازیم که به شما کمک می‌کنند تا مهارت‌های لازم برای طراحی و توسعه وب‌سایت‌های حرفه‌ای را کسب کنید.

دوره‌ وردپرس معمولاً به شما یاد می‌دهد که چگونه از ویژگی‌ها و امکانات این سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید. این دوره‌ها شامل آموزش‌هایی در مورد نصب و پیکربندی وردپرس، طراحی قالب‌های سفارشی، توسعه افزونه‌ها، بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو و امنیت وردپرس می‌شوند.

اهمیت دوره‌ وردپرس در این است که به شما کمک می‌کند تا از ابزارها و تکنولوژی‌های جدید آگاه شوید و بتوانید وب‌سایت‌هایی بسیار جذاب و کارآمد ایجاد کنید. این دوره‌ها معمولاً توسط افرادی با تجربه در حوزه توسعه و طراحی وب ارائه می‌شوند که توانایی انتقال مفاهیم پیشرفته را به شما می‌دهند.

دوره وردپرس

دوره وردپرس

در دوره‌های وردپرس، شما با اصول و مفاهیم پایه‌ای طراحی و توسعه وب آشنا می‌شوید، از جمله زبان‌های مانند HTML، CSS و JavaScript که اساسی‌ترین ابزارهای ساخت وب‌سایت‌ها هستند. همچنین، با نحوه‌ی کار با PHP و MySQL، که از پایگاه‌های داده‌ای استفاده می‌کنند، آشنا می‌شوید. این مهارت‌ها به شما کمک می‌کنند تا بتوانید وب‌سایت‌های پویا و قابل تعاملی را با وردپرس ایجاد کنید.

در دوره‌های پیشرفته‌تر، شما با مفاهیمی مانند ساخت افزونه‌ها و قالب‌های سفارشی وردپرس آشنا می‌شوید. این موارد به شما امکان می‌دهند تا به طور کامل وب‌سایت‌های وردپرس خود را سفارشی‌سازی کرده و به نیازهای خاص خود بپردازید.

علاوه بر آموزش‌های فنی، دوره‌های وردپرس معمولاً به مباحث مرتبط با مدیریت محتوا، بهینه‌سازی جستجو، امنیت و نگهداری وب‌سایت نیز پرداخته می‌شود.

این موارد اساسی هستند تا وب‌سایت شما عملکرد بهینه و امنیتی قابل اعتماد داشته باشدبا شرکت در دوره‌های وردپرس، شما می‌توانید به عنوان یک وب‌توسعه‌دهنده یا طراح وب حرفه‌ای در بازار کار مورد توجه قرار بگیرید.

دوره وردپرس اغلب توسط اساتید و متخصصان با تجربه ارائه می‌شود که می‌تواند به شما تکنیک‌ها و روش‌های به‌روز و موثر را آموزش دهند.

علاوه بر این، دوره‌ وردپرس معمولاً از طریق دسترسی به منابع آموزشی آنلاین یا حضوری ارائه می‌شود، که این امکان را به شما می‌دهد تا به راحتی و با توجه به زمان و ترتیبی که برای یادگیری خود در نظر دارید، مطالب را مطالعه و تمرین کنید.

با اتمام یک دوره وردپرس، شما قادر خواهید بود
  1. وب‌سایت‌های حرفه‌ای و شخصی‌سازی‌شده را ایجاد و مدیریت کنید.
  2. قالب‌های وردپرس را به طور کامل سفارشی‌سازی کنید و آن‌ها را به نیازهای خاص وب‌سایت‌های خود تطبیق دهید.
  3. افزونه‌های مختلف وردپرس را نصب و پیکربندی کنید تا ویژگی‌های دلخواه به وب‌سایت‌تان اضافه کنید.
  4. با مسائل مربوط به امنیت و بهینه‌سازی وردپرس آشنا شوید و اقدامات لازم برای حفظ امنیت و بهره‌وری وب‌سایت‌تان را انجام دهید.
  5. با استفاده از ابزارهای مدیریت محتوا و ویژگی‌های وردپرس، محتوای وب‌سایت خود را به راحتی بروزرسانی کنید.

با توجه به رشد روزافزون صنعت وب و نیاز مداوم به توسعه‌دهندگان و طراحان وب، یادگیری و مسلط شدن به وردپرس به عنوان یکی از ابزارهای اصلی در این زمینه، بسیار ارزشمند است. این دوره‌ها به شما ابزارها و تکنیک‌های لازم برای دستیابی به موفقیت در حوزه وب را فراهم می‌کنند.

به طور کلی، دوره‌ وردپرس یک فرصت عالی برای کسانی است که می‌خواهند مهارت‌های لازم برای ایجاد و مدیریت وب‌سایت‌های حرفه‌ای را بیاموزند. این دوره‌ها به شما امکان می‌دهند تا از طریق یادگیری عملی و تجربه‌ی عملی، به یک وب‌توسعه‌دهنده وردپرس حرفه‌ای تبدیل شوید.

دوره وردپرس

دوره وردپرس

زبان مناسب برای طراحی سایت

انتخاب زبان برنامه‌نویسی مناسب برای طراحی وب‌سایت، یکی از مهم‌ترین تصمیماتی است که توسعه‌دهندگان وب در ابتدای هر پروژه با آن مواجه می‌شوند. این انتخاب می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر کارایی، امنیت، سرعت بارگذاری و قابلیت توسعه وب‌سایت داشته باشد. با توجه به گستردگی زبان‌های برنامه‌نویسی موجود و فریم‌ورک‌های متنوع، انتخاب می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. در ادامه، به بررسی نکات کلیدی برای انتخاب زبان مناسب برنامه‌نویسی برای طراحی سایت می‌پردازیم.

نوع وب‌سایت

ابتدا، باید مشخص کنید که وب‌سایت مورد نظر شما چه نوعی است. آیا به دنبال ساخت یک وب‌سایت استاتیک ساده هستید یا یک برنامه وب پیچیده با امکانات دینامیک؟ برای وب‌سایت‌های استاتیک، HTML، CSS، و JavaScript می‌توانند کافی باشند. اما برای سایت‌های پیچیده‌تر و دینامیک، ممکن است نیاز به زبان‌های سرورساید مانند PHP، Ruby، Python یا JavaScript (Node.js) باشد.

قابلیت توسعه و نگهداری

فکر کنید به اینکه آیا وب‌سایت شما در آینده نیاز به توسعه و اضافه کردن امکانات جدید خواهد داشت. زبان‌هایی با اکوسیستم قوی و جامعه بزرگ توسعه‌دهندگان، مانند JavaScript (Node.js و فریم‌ورک‌هایی نظیر React یا Angular) و Python (با فریم‌ورک Django یا Flask)، انتخاب‌های خوبی به شمار می‌روند چرا که از نظر منابع یادگیری و کتابخانه‌ها غنی هستند.

امنیت

امنیت باید یکی از اولویت‌های اصلی در انتخاب زبان برنامه‌نویسی باشد. برخی زبان‌ها مانند Ruby و Python به دلیل ارائه ابزارهای امنیتی قدرتمند و به‌روز، شهرت خوبی در این زمینه دارند. مهم است که فریم‌ورک یا زبان انتخابی شما به طور منظم به‌روزرسانی شود تا از آخرین تهدیدات امنیتی محافظت کند.

سرعت و عملکرد

برای وب‌سایت‌هایی که به سرعت بالای بارگذاری و پردازش نیاز دارند، زبان‌هایی مانند Go یا Node.js می‌توانند گزینه‌های مناسبی باشند. این زبان‌ها برای سرعت و کارایی بالا طراحی شده‌اند و می‌توانند در مواردی که زمان پاسخ‌دهی کریتیک است، بسیار مؤثر واقع شوند.

جامعه توسعه‌دهندگان و منابع

انتخاب یک زبان با جامعه بزرگ و فعال توسعه‌دهندگان می‌تواند به شما در حل مشکلات و پیاده‌سازی امکانات جدید کمک کند. زبان‌هایی مانند JavaScript، Python و PHP دارای جوامع بزرگ و منابع آموزشی فراوانی هستند.

سازگاری با تکنولوژی‌های دیگر

در نهایت، باید مطمئن شوید که زبان انتخابی شما با سایر تکنولوژی‌ها و ابزارهایی که در پروژه خود استفاده می‌کنید، سازگار است. این امر می‌تواند شامل پایگاه‌داده‌ها، سیستم‌های مدیریت محتوا و ابزارهای توسعه دیگر باشد.

انتخاب زبان مناسب برای طراحی سایت، تعادل بین نیازهای فعلی و آینده پروژه، منابع موجود و اهداف کلی کسب‌وکار است. تحقیق و بررسی دقیق قبل از اتخاذ تصمیم، کلید دستیابی به موفقیت در طراحی و توسعه وب‌سایت شما خواهد بود.

فریم ‌ورک‌ها و کتابخانه‌ها

فریم‌ورک‌ها و کتابخانه‌های موجود برای زبان برنامه‌نویسی انتخابی شما نیز باید مورد توجه قرار گیرند. فریم‌ورک‌ها می‌توانند توسعه وب‌سایت را تسریع بخشیده و کارها را با ارائه قالب‌ها و اجزای آماده به کار، ساده‌تر کنند. به عنوان مثال، فریم‌ورک React در جاوا اسکریپت برای توسعه رابط کاربری پویا، Django در پایتون برای توسعه وب‌سایت‌های قدرتمند و Laravel در PHP برای سهولت کدنویسی و امنیت بالا، گزینه‌های محبوبی هستند.

دسترسی و قابلیت استفاده

اطمینان از دسترسی و قابلیت استفاده آسان وب‌سایت برای همه کاربران، از جمله کاربران با نیازهای خاص، یکی دیگر از عوامل مهم در انتخاب زبان برنامه‌نویسی است. برخی زبان‌ها و فریم‌ورک‌ها ابزارهای بیشتری برای بهبود دسترس‌پذیری وب‌سایت ارائه می‌دهند.

مستندات و پشتیبانی

زبان‌ها و فریم‌ورک‌هایی که دارای مستندات جامع و به‌روز هستند و پشتیبانی فنی قوی از جامعه توسعه‌دهندگان یا سرویس دهنده‌های رسمی دریافت می‌کنند، می‌توانند فرآیند یادگیری و حل مشکلات احتمالی را ساده‌تر کنند.

آزمون و عیب‌یابی

قابلیت آزمون و عیب‌یابی آسان کد نیز باید در انتخاب زبان برنامه‌نویسی در نظر گرفته شود. زبان‌ها و ابزارهایی که امکانات قوی برای تست خودکار و شناسایی خطاها ارائه می‌دهند، توسعه و نگهداری وب‌سایت را کارآمدتر می‌کنند.

انتخاب زبان مناسب برای طراحی وب‌سایت یک تصمیم چندوجهی است که باید با در نظر گرفتن عوامل متعددی از جمله نیازهای خاص پروژه، قابلیت‌های فنی، امنیت، سرعت و عملکرد، فریم‌ورک‌ها و کتابخانه‌ها، دسترسی و قابلیت استفاده، و همچنین پشتیبانی و مستندات انجام شود.

تعادل بین این عوامل می‌تواند به شما کمک کند تا زبانی را انتخاب کنید که نه تنها نیازهای فنی پروژه‌تان را برآورده می‌کند بلکه به تیم توسعه‌دهنده‌تان نیز امکان می‌دهد تا با کارایی و انعطاف‌پذیری بیشتری کار کنند.

مهم است که به یاد داشته باشید هیچ زبان برنامه‌نویسی یکتایی وجود ندارد که برای همه پروژه‌ها مناسب باشد. هر زبان و فریم‌ورک مزایا و معایب خاص خود را دارد و انتخاب بهترین گزینه به شرایط خاص پروژه شما بستگی دارد.

در نهایت، با توجه به سرعت تغییرات در دنیای تکنولوژی، انعطاف‌پذیری و آمادگی برای یادگیری و اقتباس از فناوری‌ها و روش‌های جدید، یک دارایی مهم برای هر توسعه‌دهنده وب به شمار می‌رود. این امر به شما کمک می‌کند تا وب‌سایت‌هایی بسازید که نه تنها امروز بلکه در آینده نیز به خوبی عمل کنند و رضایت کاربران را جلب کنند.

زبان مناسب برای طراحی سایت

زبان مناسب برای طراحی سایت

جمع بندی 

آموزش طراحی سایت می تواند به شما کمک کند تا تمامی روند ساخت یک وب سایت را به بهترین شکل انجام دهید و مهارت هایی که در این زمینه نیاز دارید را کسب نمایید. در اصل برای اینکه بخواهید طراحی سایت از ۰ تا ۱۰۰ را پیش ببرید٬‌ نیاز است زبان های مختلف برنامه نویسی را نیز یاد بگیرید و آن ها را در روند طراحی نیز به کار ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *